Ingatlan OriGo

Ingatlanközvetítőknek

Miért ilyen IngatlanOrigo oldal?

Azt gondolja, hogy ez egy viccesen egyszerű oldal, komoly tartalom nélkül? Látszólag igen. Valójában az oldal megjelenése minimális kódból áll össze, és így a tartalom sokkal nagyobb arányt képvisel, mint a legtöbb más ingatlanos oldalnál. Egyaránt működik asztali számítógépeken, okos telefonokon és tablet készülékeken. A Google szereti az ilyen megoldásokat.
Adatlapjai maximálisan követik a Google ajánlásait, és így jó helyen szerepelnek a Google keresési listáiban, és ezért viszonylag alacsony összegért hirdethetők Adwords kampányokban. Ez az Ingatlan Mikro Kampány. Ingatlan nyilvántartó programunkban a közvetítők könnyen hozhatnak létre Adwords kampányokat adott ingatlanokra. Ezek megjelenését, költségkeretét az ingatlanközvetítő szabályozhatja. Az így meghirdetett ingatlanok jelennek meg az IngatlanOrigo felületein.

Ingatlan nyilvántartás

Ingatlan nyilvántartás
Megoldás ingatlanközvetítőknek.

Az OriGo ingatlan új, ingatlanközvetítőknek szóló nyilvántartási rendszerét a www.ingatlanyilvantarto.hu címen találja. Természetesen szinte mindent tud, amit egy ingatlanközvetítőknek szánt programtól elvárhatunk, és amit az ilyen szoftverek fejlesztésével eltöltött 20 év alatt megtanultunk. Ingatlanok, keresések, ügyfelek, érdeklődések, forgalmi jelentések, átlagáras statisztikák, interfészek. Nem soroljuk tovább.
Két dolog azonban egyedi a rendszerünkben.


Mobil eszközök támogatása, mobil iroda

Az egyik, hogy megoldást ad az adminisztrációs felület elérésére okos telefonon és tablet eszközökön. Erre a két mobil eszközre külön kialakított felületet programoztunk Önöknek. Úgy néz ki, mint egy letöltött mobil applikáció, de nem az. Ez egy internetes oldal Önnek.
Ingatlan nyilvántartás mobilon Ingatlan nyilvántartás mobilon
Okos telefonos megoldás ingatlanközvetítőknek.
Ingatlan nyilvántartás tablet-re
Tablet megoldás ingatlanközvetítőknek.

Ingatlan mikro kampány, ingatlanra célzott Adwords kampányok

Gondolom, hogy már Ön is találkozott azzal a problémával, hogy van egy tuti megbízása, jó az ingatlan, jó az ár, de Önön kívül még hárman hirdetik, plusz a tulaj. De jó lenne, ha Ön hozhatná a vevőt. A legtöbb közvetítő ebben a helyzetben is a szokásos utat járja. Feltölti az ingatlant különböző hirdetési oldalakra, ahogy a többiek is, és reméli, hogy őt fogják felhívni. Nos, erre kicsi az esély.
A Google felmérései szerint egyre jellemzőbb, hogy az ingatlant keresők paramétereiket beírják a Google keresőjébe, és ha az nem dob ki megfelelő ingatlant, akkor rátalálnak a hirdetési adatbázisokra. Milyen jó lenne, ha ilyenkor az Ön hirdetése a találati oldal tetején jelenne meg egy frappáns hirdetési szöveggel, és nem csak a hirdetési oldalon szerepelne együtt a többiekkel. Ingatlan mikro kampányunk ezt képes megoldani.
Az Ingatlannyilvántartó programban Ön kijelölheti a hirdetni kívánt ingatlanokat, megírhatja hozzájuk a hirdetési szövegeket, beállíthatja, hogy hol jelenjen meg területileg a hirdetés, mik legyenek a keresési kulcsszavak, mennyit adna egy kattintásért, mennyit szeretne naponta költeni. 1-2 munkanapon belül kampánya létrejön, és kap egy bankszámlaszámot ahová a hirdetések fedezetét feltöltheti. Napi 500-1.000 Ft körüli kerettel érdemes az ingatlant hirdetni. Ha 2 héten belül nem megy el, akkor az ingatlan mégsem olyan keresett, mint gondolta. Ha elmegy, akkor 7.000-15.000 Ft ráfordítással sikerült eladni az ingatlant.
Ingatlan mikro kampányukkal csak olyan ingatlant érdemes hirdetni, ahol Ön tényleg biztos abban, hogy a kínált ár közelében eladható.